Over ons

Home/Over ons

Even voorstellen: Sven van Bockel. Ik ben 47 jaar, Brabander van origine (ze zeggen dat je dat nog steeds hoort), getrouwd, 2 kinderen en al weer bijna 30 jaar woonachtig in Utrecht. Ook ben ik van origine ingenieur, al heb ik meer interesse in de ‘menskant’ van de techniek.

Sinds 1997 ben ik actief als onafhankelijk recruiter in de techniek. In 2015 ben ik gestart met Talenture en richt me op het helpen van jonge en startende ingenieurs. Ik geef praktische tips en bied sollicitatietrainingen, 1-op-1 gesprekken en passende vacatures aan.

Het gaat bij startende ingenieurs vooral om persoonlijkheid, interesses en ambities. Op alle fronten (behalve op specifieke ervaring) moet er een echte klik zijn. En een top CV om überhaupt uitgenodigd te worden. Ik vind het super leuk om mijn kennis en ervaring op dit gebied te delen.

Met Solliciteren Voor Ingenieurs.nl hoop ik nog meer startende ingenieurs te kunnen helpen bij het oriënteren en solliciteren naar de juiste baan. Dus: ben je student en wil je meer weten over solliciteren? Meld je gratis aan als member en je kunt direct aan de slag. Heel veel Succes!

Solliciteren voor ingenieurs.nl is ontwikkeld door Talenture Recruitment Services BV.

Talenture helpt startende ingenieurs bij het vinden van een passende vaste baan bij bedrijven in de techniek. Als member van Solliciteren voor ingenieurs.nl ben  je uiteraard ook van harte welkom bij Talenture. Klik op het logo hiernaast en ontdek de mogelijkheden.

Nog 2 belangrijke dingen.

Ten eerste dit: Talenture werkt uitsluitend met toestemming van (en in volledige samenwerking met) alle partijen. Oftewel, je gegevens zijn veilig en worden niet gebruikt tenzij je er uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven.

Ten tweede: mocht je specifieke of persoonlijke vragen hebben, of je mist informatie op deze website, of… Het maakt eigenlijk niet uit wat de reden is, zolang het maar over solliciteren gaat: stuur ons een berichtje via het contactformulier en je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Contact

  • Stuur je vraag en je ontvangt binnen 24 uur een reactie.